BLOG

Milý Eduarde,

26.11.2020

včera tomu bylo 112 let od doby, kdy jsi se "narodil". Stále s vděčností vzpomínám na velkou milost osudu - na tu možnost pobývat ve Tvé a Mílině přítomnosti. Vzpomenu dnes na 2 návštěvy u vás, které se zdánlivě vážou více k Míle, než k Tobě.

Milý Arnie

09.08.2019

je tomu přesně měsíc, kdy jsi se zřítil při sestupu z Crowsnest v Kanadě. Šel jsi si tam vykouřit dýmku. Bylo to7 let poté, co jsme Tě podporovali na Tanci Slunce u Černonožců. Dozvěděl jsem se tu zprávu náhodou z Blesku, z bezohledného článku plného hnusu a lží, překroucených faktů a touhy po senzaci. Kdyby si pan novinář uvědomil,...

Představa mnohých lidí, že skutečnou Lásku lze jakýmkoliv způsobem zmanipulovat, třeba tak, že ji budeme někam posílat, je opravdu směšná a trapná. Láska, ze které je stvořeno vše, co existuje, včetně všech vesmírů, si přece nenechá nevědomým egem kecat do toho, kam má jít a co má dělat. Je tak totální, absolutně svébytná a SEBE-VĚDOMÁ, že ji tyto...

který by 25.11. oslavil 110 let od svého narození. Je podzim roku 1991. Dlouho očekávaný den je tu. Jdu poprvé s přáteli na návštěvu k manželům Tomášovým.

Úvodní odstavec čtenářům sděluje hlavní téma článku. Pokud jej zobrazíte i v přehledu všech článků, pomůžete čtenářům s rozhodováním, který příspěvek je pro ně zajímavý. Nezapomeňte úvodní odstavec odlišit od zbytku textu. V následujících řádcích najdete další tipy, jak články upravovat.